Cvetni znak pažnje i ljubavi

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Feb.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetni znak pažnje i ljubavi

Ako planirate da svoju lepšu polovinu obradujete buketom cveća za Osmi mart ili bez posebnog povoda, a ne znate koji aranžman da odaberete, evo male pomoći

:

Klasičan buket, od jedne vrste cveća najbolji je izbor za dame koje vole eleganciju, tradicionalan i jednostavan dizajn. Ukoliko odabetete aranžman od više vrsta cvetnica, dopunske dekorativne detalje svedite na minimum.

Moderan, minimalistički aranžman sa jednim ili nekoliko cvetova odgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << devojci koja je stalno u pokretu i neumorno prati trendove.

Maštovit aranžman od egzotičnih, retkih vrsta cveća jarkih boja, u dekorativnoj posudi ili kutiji biće pun pogodak za pripadnice nežnijeg pola koje vole umetnost.

Romantičan veliki buket ruža pastelnih boja, ukrašen odgovarajućom trakom, odličan je izbor za nežne, romantične devojke.

Prirodan aranžman od sezonskog cveća u pletenoj korpi prekrivenoj mahovinom, korom drveta i raznim grančicama oduševiće damu koja obožava šetnje i boravak u prirodi. Ove osobe vole i aranžmane od cveća koje može da se osuši i sačuva.
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.