Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek koji je ubio Bin Ladena

Uskoro će se znati ime čoveka koji je 1. maja 2011. godine u Pakistanu ubio vođu terorističke mreže Al Kaide Osamu Bin Ladena, koji je bio najtraženiji čovek na svetu nakon napada na Sjedinjene Države u septembru 2001. Reč je o pripadniku elitne antiterorističke jedinice imena Navy SEAL Team 6.

Američka televizijska mreža Fox News najavila je da će početkom sledećeg meseca emitovati ekskluzivni intervju s osobom koja je tokom akcije napada na kuću u kojoj se skrivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Osama Bin Laden ubila vođu međunarodne terorističke mreže.

U emisiji će se pojaviti ta osoba po prvi put, nakon gotovo dve i po godine, progovoriće o detaljima akcije koja se odvijala u maju 2011. godine u gradiću Abbottabad na severu Pakistana.

FOX News prikazaće svoj novi dokumentarni film pod nazivom "Čovek koji je ubio Osama Bin Ladena" u utorak 11. novembra i u sredu 12. novembra.

Tokom dve večeri gledaoci će moći da pogledaju ispovest člana Navy SEAL-a koji tvrdi da je ispalio metak koji je ubio vođu terorističke mreže koja svetom godinama seje strah. U dokumentarcu će se govoriti i obuci članova elitne antiterorističke jedinice, o nekim zanimljivim akcijama, pa i o nesreći vojnog helikoptera koja se dogodila u noći pre ubistva Osame bin Ladena. Ubica Bin Ladena progovoriće i o trenucima kada se suočio s Bin Ladenom i poslednjim trenucima života traženog begunca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.