Klerofašisti otkazali protest protiv LSV-a u centru Novog Sada

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klerofašisti otkazali protest protiv LSV-a u centru Novog Sada

Zabranjeni klerofašistički pokret Obraz i ultradesničarka organizacija Naši otkazali su protest koji je bio zakazan za sutra u Novom Sadu protiv Lige socijaldemokrata Vojvodine.

"Obraz" i "Naši" su protest pod nazivom "Oslobodi Novi Sad" ranije najavili za sutra u 11 sati, na Trgu mladenaca, ispred sedišta LSV, a povodom sednice ove stranke na temu "Osnovne metode efikasnog čišćenja prljavštine sa ulica Novog Sada". Oni su prilikom najave protesta predsednika LSV-a Nenada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Čanka nazvali "bahatim separatistom" i "nosiocem antiruskog lobija". Ipak, protest je otkazan jer ova dva pokreta nisu dobila dozvolu od policije da održe skup kako na Trgu mladenaca, tako i ispred sedišta SNS kao alternativne lokacije.

LSV je za sutra u 10.30 časova u svojim prostorijama zakazao sednicu Stručnog saveta za komunalna pitanja, jer nadležni organi "imaju preveliki prag tolerancije na prljavštinu", zbog čega je na novosadskim ulicama počelo da se gomila razno đubre.

"Stručni tim za komunalna pitanja na svojoj sutrašnjoj sednici predočiće set efikasnih rešenja koja su odmah primenjiva i omogućavaju trajno čišćenje. Gomilanje đubreta u centru, a zatim i u svim drugim krajevima grada, jeste pojava koja svuda predstavlja jednaku smetnju za zdrav i normalan život", naveo je LSV.

"Obraz" i "Naši" su planirali i da protestuju protiv "diktatora" Aleksandra Vučića, koji omogućava da se najplodnije oranice u Vojvodini prodaju hrvatskim tajkunima, dok se istovremeno na svaki način potiskuje ruski uticaj.
Pogledaj vesti o: Organizacija Obraz

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zabranjen skup "Obraza" i "Naših" u Novom Sadu

Izvor: Blic, 09.Okt.2015

Zabranjeni klerofašistički pokret "Obraz" i ultradesničarka organizacija "Naši" saopštili su danas da je MUP Srbije zabranio njihovo za sutra najavljeno protestno okupljanje ispred sedišta Lige sociajldemokrata Vojvodine (LSV) u Novom Sadu...Oni su u saopštenju najavili da će u narednim danima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.