Voz gurao opel 150 metara, vozač imao sreće

Izvor: Mondo, 17.Mar.2013, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz gurao "opel" 150 metara, vozač imao sreće

Muškarac lakše povređen kada je voz udario njegov automobil u naselju Vrčin. Voz je oko 150 metara gurao kola marke "opel" i prava je sreća da vozač nije teže povređen.

Na glavnom pružnom prelazu u Vrčinu, jutros nešto posle 6 sati, voz je udario u automobil. Povređeni vozač je posle ukazane pomoći, u svesnom stanju prebačen u Urgentni centar.

"On nije ozbiljnije povređen, odmah je upućen u ambulantu u Vrčinu, ali je iz predostrožnosti prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Urgetni centar", rekla je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Putnički voz je saobraćao na relaciji Požarevac - Beograd. Niko od 20 putnika nije povređen. Saobraćaj je obustavljen, a uviđaj je u toku, javlja RTS.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.