Nakon 26 godina pronašla ukradeni Opel Kadett

Izvor: AutoBlog, 20.Jan.2024, 03:35

Nakon 26 godina pronašla ukradeni Opel Kadett

Foto: IlustracijaAutomobil je nestao 1997. godine, a sada je pronađen na dnu isušene močvare Emi Carrasco iz Španjije je pre 26 godina ukraden automobil. Njen Opel Kadett je nestao 5. avgusta 1997. godine kada je Emi policiji prijavila krađu. Kako su godine prolazile, a nikakvih novosti nije bilo, Emi je potpuno zaboravila na svoj Opel. Sve do pre neki dan, kada ju je nazvala katalonska policija i rekla da su pronašli njen automobil na dnu isušene močvare u Riudecanyesu. Dobila je uputstva da ukloni vozilo iz močvare ili rizikuje veliku kaznu, piše TheSun koji donosi i fotografiju ukradenog Opela (sliku pogledajte OVDE). ‘Mislila sam da se šale‘, rekla je Emi. Emi je zajedno sa suprugom kupila Kadett...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Nakon 26 godina pronašla ukradeni Opel Kadett

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2024

Špankinji Emi Karasko je prije 26 godina ukraden automobil. Njen Opel Kadett je nestao 5. avgusta 1997. godine kada je Emi policiji prijavila krađu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.