Najnoviji 2015 Opel Corsa OPC model procureo online

Izvor: Moto.rs, 03.Feb.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji 2015 Opel Corsa OPC model procureo online

Oficijelne fotografije Opel Corsa OPC su se pojavile na internetu pred debi ovog modela. Tehničke specifikacije vozila još uvek nisu dostupne u ovom momentu ali od ranije znamo da će ovaj atraktivni hečbek imati četvorocilindarski 1.6L turbopunjeni benzinski motor koji razvija 210ks snage.

Ova snaga se prenosi na prednje točkove preko šestostepene manuelne transmisije. Vrednost snage se poklapa sa onom koju je razvijao >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Corsa OPC model ograničene edicije koji je razvijao 280Nm obrtnog momenta, dok je kod ovog modela obrtni momenat povećan na 300Nm.

Novi Corsa OPC model bi trebalo da se lako pokaže bržim nego pomenuti Nirburgring Edition model kojem je trebalo 6.8 sekundi za ubrzavanje do 100km/h dok je njegova maksimalna brzina bila 230km/h. Veruje se da će ovaj model biti opremljen opcionim diferencijalom ograničenog klizanja.

foto © Opel

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.