Na Nurburgring stazi testiran 2016 Opel/Vauxhall Astra model

Izvor: Moto.rs, 22.Avg.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Nurburgring stazi testiran 2016 Opel/Vauxhall Astra model

Sledeće izdanje Opel Astra modela primećeno je na Nurburgring stazi u vreme testiranja, a nedugo nakon toga objavljen je i video zapis sa ovog događaja. Ovaj brend na teritoriji Velike Britanije poznat je i kao Vauxhall i u videu je prikazano šta je to što ovaj model sve može, kako pri malim tako i pri velikim brzinama.

Dizajn u velikoj meri podseća na prethodni model ali je obezbeđen i veliki broj unapređenja da bi se obezbedio sveži izgled, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << a uvid u to kako sve to izgleda dat je u okviru Open Monza koncepta. IzvrÅ¡ene su i druge modifikacije zahvaljujući kojima je vozilo 100 kilograma lakÅ¡e u odnosu na trenutnu verziju, a jedna od najznačajnijih izmena odnosi se na predstavljanje nezavisnog zadnjeg oslanjanja koje zamenjuje trenutno Watts reÅ¡enje. Opel je trenutno u fazi razvoja ili unapređenja njihove linije motora, pa se mogu očekivati unapređenja i po tom pitanju. Može se očekivati čitav spektar benzinskih i dizel jedinica unapređene potroÅ¡nje, a Astra u hečbek formi biće predstavljena tokom naredne godine.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.