Na Horgošu zaplenjena sredstva za čišćenje tepiha

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2020, 18:22

Na Horgošu zaplenjena sredstva za čišćenje tepiha

Carinici su 19. septembra na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja preko 1.000 litara različitih sredstava za čišćenje tepiha i podova.

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za kontrolu pristigao putnički automobil "opel meriva" nemačkih registarskih oznaka sa prikolicom, za čijim je volanom bio 34-godišnji državljanin Republike Srbije.

Na pitanje carinika da li ima nešto za prijavljivanje vozač, koji je putovao sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odgovorio je da sa sobom nosi samo lične stvari.

Već na samom početku detaljne kontrole za koju je ipak izdvojen, bilo je jasno da nije rekao istinu, jer čim su carinici skinuli foliju sa autoprikolice ugledali su gomilu kanistera od po pet i deset litara.

Ispostavilo se da je reč o sredstvima za čišćenje tepiha i pločica različitih stranih proizvođača (" Thermodur-satina ", " Unipol ", " Turbolino ", " Prosan ", " Starmatt " i drugih).

Do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog pred nadležnim sudom zadržan je 121 kanister sa ukupno 1.130 litara hemije, čija će vrednost biti naknadno procenjena.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.