Euro NCAP: Pet zvezdica za novu Opel Astru

Izvor: Nacionalna klasa, 11.Dec.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euro NCAP: Pet zvezdica za novu Opel Astru

Maksimalna ocena bezbednosti za novu Opel Astra generaciju. Astra je ocenjena visokim ocenama u svim kategorijama ispitivanja – zaštiti odraslih putnika, zaštiti dece, zaštiti pešaka i bezbednosnoj asistenciji.

Opelov cilj, kada je u pitanju bezbednost putnika u putničkim automobilima i lakim komercijalnim vohzilima, je optimizacija zaštite u realnom saobraćaju i u slučaju sudara. Visoke standarde koje prati nova Astra >> Pročitaj celu vest na sajtu Nacionalna klasa << kada je reč o zaštiti odraslih putnika, dece i pešaka, prate i aktivni bezbednosni i sistemi asistencije, koji su pravo remek delo tehnologije.



Euro NCAP je ocenio bezbednost odraslih putnika sa 86%, bezbednost dece putnika sa 84% dok je bezbednost pešaka ocenjena sa 83%.

Širok spektar aktivnih bezbedonosnih sistema koje Astra nudi u serijskoj opremi je ocenjeno sa 75%.

Nastavak na Nacionalna klasa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.