DVE DEVOJKE POKOŠENE NA PEŠAČKOM PRELAZU: Bore im se za život!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE DEVOJKE POKOŠENE NA PEŠAČKOM PRELAZU: Bore im se za život!

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod "Capital Plaze" u Podgorici, teško su povređene D. R. (19) i maloletna M. R. (17) kada je na njih naletelo vozilo "opel" dok su stajale na pešačkom prelazu.

Nesreća se dogodila oko 18.40 sati, a devojke koje su zadobile povrede opasne po život su prebačene u Klinički centar Crne Gore i nalaze se na Odeljenju intenzivne nege.

Prema nezvaničnim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje je objavio crnogorski portal Mondo.me, A. M. (18) je upravljao vozilom "opel" podgoričkih registarskih oznaka i udario u dve devojke koje su se nalazile na pešačkom prelazu. Od siline udara, one su odletele 10 metara od automobila, a kako je objavio Cdm.me, vozilom je upravljao A. M. (18).

Pre nekoliko sati je u Fejsbuk grupi "Podgorički vremeplov" objavljeno da se njih dve nalaze u kritičnom stanju, i da im je hitno potrebna 0+ krvna grupa, te su administratori stranice apelovali na građane koji imaju tu grupu da odu i daju krv.

Tim povodom, ekipa portala Telegraf.rs je pozvala Klinički centar Crne Gore, gde nam je potvrđeno da su devojke u kritičnom stanju, ali i da krv nije potrebna.

- Obe devojke su u kritičnom stanju i po prijemu su odmah operisane i nalaze se u životnoj opasnosti. Informacija da je hitno potrebna krv, nije tačna - rekla je Gorica Soković, portparol Kliničkog centra Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Tri saobraćajne nesreće u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 05.Okt.2016

Jutros, oko osam sati kod Vojne bolnice došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena žena. Ona je prevezena u Urgentni centar gde joj se utvrđuje dijagnostika, potvrđeno je Niškim Vestima u ovom centru... U Gornjoj Trnavi oko pola šest došlo je do sletanja putničkog automobila marke...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.