29.08.2016 ::: Opel pokrenuo proizvodnju modernizovane Zafire

Izvor: AutoMagazin, 29.Avg.2016, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

29.08.2016 ::: Opel pokrenuo proizvodnju modernizovane Zafire

U Rüsselsheimu je zvanično počela serijska proizvodnja najnovije verzije modela Zafira. U ponudi Opela, model Zafira se nalazi od 1999. godine i do danas je stigla do 2,7 miliona vlasnika...

U Rüsselsheimu je otpočela proizvodnja modernizovane verzije, koja je prezentovana kao "New Zafira". Unapređena Zafira dobila je novu boju Magma red, sportski optipaket OPC, adaptivna LED svetla (AFL), adaptivni tempomat i druge moderne asistente vožnje.

Podsetimo, do 2020. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << Opel će uvesti 29 novih serija automobila ili da budemo precizniji 29 novih generacija i modernizovanih modla. Svečanosti puštanja u proizvodnju modernizovane Zafire prisustvovao je potpredsednik Opela za proizvodnju, Phil Kienle, kao i najviši boss Opela, Karl-Thomas Neumann.

Pogledajte još:

 Nova Opel Zafira - Digitalno povezani putujući salon.

Nova Opel Zafira na prvom videu.

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.