Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodeni topovi u čast srpskih olimpijaca

BEOGRAD - Srpski sportisti, osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Riju, stigli su danas u Beograd, a u njihovu čast avion je dočekan vodenim topovima, što je najveća počast u avijaciji. Svečani doček olipijaca održava se večeras u 20 časova ispred Skupštine Srbije.

Let iz Dubaija kasnio je skoro tri sata zbog tehničkih problema, a u avionu su bili zlatni vaterpolisti, srebrne odbojkašice i košarkaši, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bronzane košarkašice, kao i srebrni kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić.

Prethodno, letom iz Pariza stigla je olimpijska vicešampionka u tekvondou Tijana Bogdanović, zatim Milica Mandić, trener Dragan Jović, kao i dio atletske ekspedicije, bez bronzane Ivane Španović.

Sportiste je na aerodromu dočekao veliki broj navijača.

Srbija je u Riju osvojila osam medalja, a čak 54 sportista, od 103, vratilo se kući sa medaljom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Desetine hiljada ljudi na dočeku srpskih olimpijaca

Izvor: Večernje novosti, 23.Avg.2016

Osvajači medalja na Olimpijskim igrama dočekani su u Beogradu kao šampioni sveta i ukazana im je posebna čast od mase koja ih je dočekala ispred Skupštine Srpski sportisti stigli su u Srbiju, posle dva dana puta i mnogo letova. Spontani doček na aerodromu "Nikola Tesla" uneo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.