Tomašević: Nadam se dobrom rezultatu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2013, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomašević: Nadam se dobrom rezultatu

KASTELJON -

Reprezentativka Srbije u bacanju diska Dragana Tomašević učestvuje na dvodnevnom zimskom Kupu Evrope u bacanjima, koji je danas počeo u španskom gradu Kasteljonu.

Rekorderka Srbije izlazi na borilište u nedelju i očekuje da dobrim rezultatom započne 2013. godinu.

"Sve najbolje diskašice okupiće se sutra na bacalištu. Jedino će izostati olimpijska šampionka Sandra Perković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali uprkos tome, ovo takmičenje imaće kvalitet prvenstva Evrope. Dobro sam radila tokom zime, nisam se takmičila od septembra, sutra ću pokušati da dam svoj maksimum i da dobrim rezultatom započnem 2013. godinu", poručila je Tomašević.

Trener srpske rekorderke Danilo Krtinić takođe je optimista.

"U Kasteljon smo stigli u sredu tako da smo imali vremena da se upoznamo sa bacališem i osetimo atmosferu. Dragana je na kvalitetan način odradila zimske pripreme u Medulinu i Baru. Zdrava i spremna ulazi u ovo takmičenje", rekao je Krtinić.

On je dodao da je Kup Evrope u Kasteljanu "prva provera pred najvažnija takmičenja u ovoj godini - Svetsko prvenstvo u Moskvi, Mediteranske igre i ekipno prvenstvo Evrope ".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomaševićeva osvojila bronzu u Kasteljonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2013, 14:40

KASTELJON -..Reprezentativka Srbije u bacanju diska Dragana Tomašević osvojila je danas bronzanu medalju na zimskom Kupu Evrope u Kasteljonu...Tomaševićeva je do trećeg mesta došla rezultatom od 61,12 metara, koji je ostvarila u trećoj seriji...Zlatnu medalju osvojila je Nemica Nadine Miler (66,12),...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.