Tijanina prva izjava: Krivo mi je zbog zlata

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 15:14

Tijanina prva izjava: Krivo mi je zbog zlata

Tijana Bogdanović iznela je utiske posle osvajanja bronzanog odličja na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Bogdanovićeva je posle srebra u Riju došla i do bronze u Tokiju u kategoriji do 49 kilograma.

Istakle je da je srećna zbog medalje, iako je želela zlato.

"Jako sam srećna zbog medalje. Srećna sam što sam dobila drugu šansu da se borim za odličje na ovim Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrama. I dalje mi je krivo što sam ispala u prvom kolu, ali devojka iz Španije je jako dobra i spremna za ovaj turnir. U Riju sam ja bila na njenom mestu, bila sam najmlađa, ona je sada na mom mestu i razumem kako razmišlja, nema šta da izgubi, ne sumnjam da će osvojiti zlatno", rekla je Bogdanovićeva, a prenosi OKS.

Ona je medalju posvetila damiru Štajneru, koji zbog saobraćajne nezgode nije otputovao u Japanu, kao i preminuloj baki.

"Vrlo je važno da napomenem u ime celog mog tima, da ovu medalju posvećujemo Damiru Štajneru, izvršnom direktoru Olimpijskog komiteta Srbije koji nažalost zbog nesrećnih okolnosti nije sa nama u Tokiju, ali znam da je u mislima sa nama i da nam šalje pozitivnu energiju kao i uvek. Pored toga medalju želim da posvetim mojoj baki koja nas je napustila pre dva meseca, Znam da bi sada bila ponosna na mene, kao što je uvek bila", zaključila je Tijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.