Strelac iz Niša četvrti na Olimpijadi

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strelac iz Niša četvrti na Olimpijadi

Andrija Milovanović, član Streljačkog kluba Niš 1881, u paru sa Agatom Alinom Rikardi iz San Marina osvojio je četvrto mesto u konkurenciji mešovitih parova u disciplini vazdušna puška na Olimpijskim igrama mladih u Kini. 

Njih dvoje su u meču za bronzanu medalju izgubili rezultatom 10:6 od Ukrajinke Viktorije Sukhorukove i Šao-Čuan Lua iz Kineskog Tajpeha.

U konkurenciji mešovitih parova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << timovi se bore jedan protiv drugog, za razliku od pojedinačne konkurencije.

Milovanović i Rikardi su u polufinalu bili poraženi od Egipćanke Hadir Mekhimar i Mađara Ištvana Penjija koji su finalnoj borbi osvojili zlatne medalje.

Andrija je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo peto mesto u istoj disciplini.

Ovo je veliki uspeh za niški sport, a Milovanović je jedini Nišlija u timu Srbije na drugim Olimpijskim igrama mladih u Nandžingu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.