Šta je Alkarasu važnije – Olimpijske igre ili Rolan Garos?

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 16:08

Šta je Alkarasu važnije – Olimpijske igre ili Rolan Garos?

Španski teniser Karlos Alkaras je istakao da ukoliko bi morao da bira, radije bi voleo da osvoji zlato na Olimpijskim igrama nego Grend slem turnir.

Alkarasa očekuje turnir u Buenos Ajresu, gde brani titulu.

Pred početak turnira u argentinskoj prestonici, Alkaras je odvojio vreme da odgovara na pitanja novinara koje je zanimalo kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oseća.

Upitan je bio da li bi radije voleo da osvoji Roland Garos ili zlato na Olimpijskim igrama.

"Za mene je san da donesem medalju svojoj zemlji, a osvajanje zlata je jedna od najvećih stvari koja vam se može desiti u svetu sporta. Ove godine, da ste mi dali izbor, rekao bih da ću zadržati olimpijsko zlato, iako bih voleo da osvojim i jedno i drugo. Neću da lažem", rekao je Alkaras i dodao:

"Ja sam momak koji sanja velike snove, veoma sam ambiciozan i ciljam najbolje na svetu i najbolje u istoriji. To je ono što me motiviše da dajem 100% iz dana u dan i da idem na turnire da bih mogao da ih pobedim", rekao je Alkaras.

Španca očekuje duel u osmini finala turnira u Buenos Ajresu protiv boljeg iz meča Peruanca Huana Pabla Variljasa i argentinskog tenisera Kamila Uga Karabeljija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.