Selektor Češke podneo ostavku

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Češke podneo ostavku

Selektor češke hokejaške reprezentacije Alojz Hadamčik podneo je ostavku posle neuspeha na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Česi koji su bili eliminisani u četvrtfinalu olimpijskog turnira porazom od selekcije SAD rezultatom 5:2, zabeležili su u Sočiju amo dve pobede.

Ovo je drugi uzastopni neuspeh Čeha posle sedmog mesta koje su zauzeli na prvenstvu sveta prošle godine.

Češka je osvajač zlatne medalje na Igrama u Naganu 1998, kada je prvi put u istoriji dopušteno NHL igračima da nastupaju, kao i bronze na ZOI u Torinu 2006.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor hokejaša Češke Hadamčik podneo ostavku

Izvor: Blic, 24.Feb.2014

Selektor češke hokejaške reprezentacije Alojz Hadamčik podneo je ostavku posle neuspeha na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju...Česi koji su bili eliminisani u četvrtfinalu olimpijskog turnira porazom od selekcije SAD rezultatom 5:2, zabeležili su u Sočiju samo dve pobede...Ovo je drugi uzastopni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.