SVAKA ČAST, DEVOJKO: Ivana Maksimović ide na OI u Rio!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA ČAST, DEVOJKO: Ivana Maksimović ide na OI u Rio!

ČANGVON - Srpska takmičarka Ivana Maksimović izborila je plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru naredne godine, pošto je osvojila srebrnu medalju na Svetskom kupu u južnokorejskom Čangvonu.

Maksimovićeva je osvojila drugo mesto u disciplini vazdušna puška na deset metara sa ukupno 207,7 krugova. Prvo mesto pripalo je Hrvatici Snježani Pejčić, dok je treća bila Indijka Apruvi Čandela.

Ivana Maksimović je na OI u Londonu 2012. osvojila srebrnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << medalju, a radosnu vest zbog plasmana na OI podelila je na društvenim mrežama.

Thank you all for the golden support,even when it wasn't all good. Hvala najvise za zlatnu podrsku moji dragi tviterasi. IDEMO U RIO!
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

E, tako se to radi: Ivana Maksimović se plasirala na OI u Rio de Žaneiru

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2015

Srpkinja osvojila srebro na Svetskom kupu u južnokorejskom Čangvonu i imaće priliku da u Brazilu osvoji još jednu olimpijsku medalju..Srebrna iz Londona ide i u Rio de Žaneiro! Ivana Maksimović obezbedila je plasman na Olimpijske igre u Brazilu 2016. pošto je na Svetskom kupu u južnokorejskom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.