Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠANSA ZA SRBIJU: Osipa se “drim tim”!

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država apsolutni je favorit za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama, u ma kom sastavu da bude tamo, ali nije prijatno kada velika imena otkažu nastup.

U noći između petka i subote to su učinili Džejms Harden i Rasel Vestbruk.
Igrač Tandera rekao je da mu je potreban odmor od obaveza kako bi spremno dočekao sledeću sezonu.
 – Posle razgovora sa porodicom doneo sam odluku da se povučem >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz reprezentacije za ovo leto. Bila je to teška odluka za mene, jer igranje u nacionalnom timu predstavlja najveću čast za svakog igrača, rekao je Vestbruk
ŠOK: Srbija bez jednog od najboljih igrača u kvalifikacijama za Rio!
Isto je izjavio i najbolji igrač Hjuston Rokitsa, Džejms Harden
I Harden i Vestbruk su sa reprezentacijom SAD osvojili po Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre
Ono što je izveno je da u timu SAD neće biti Stef Kari, Blejk Grifin, Kris Pol, Entoni Dejvis, Džon Vol, Andre Iguodala, Lamarkus Oldridž, Harden i Vestbruk, dok je Lebron Džejms i dalje neizvestan. 
 
 
 
The post ŠANSA ZA SRBIJU: Osipa se “drim tim”! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ovo je već previše za drim-tim, ne igraju još dve zvezde!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2016

Veliki je broj košarkaša koji neće igrati za reprezentaciju SAD na Olimpijskim igrama, među njima su od danas Džejms Harden i Ras Vestbruk...Osipa se reprezentacija SAD-a...Izgleda da su igrači premoreni nakon teške sezone, nije im baš do igranja za reprezentaciju, što bi drugi mogli da iskoriste...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.