Paspalj: Nadam se da će Sale ostati selektor!

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paspalj: Nadam se da će Sale ostati selektor!

Legendarni srpski košarkaš Žarko Paspalj kaže za Informer da Đorđević uprkos svemu mora da ostane selektor.
– Igračima i selektoru treba dati podršku. Ne znam čemu spekulacije o novom selektoru. Nadam se da Savez neće ništa menjati. Ispadanje u četvrtfinalu ne znači da je ova ekipa manje kvalitetna od ostalih. Najvažnije što nas čeka je odlazak na Olimpijske igre u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tokio i tome treba sve podrediti. Jul sledeće godine je jako bitan i suštinski nije tako daleko, a tada nam trebaju isti ovi igrači i isti selektor – kaže Paspalj.
On dodaje da imamo vrhunsku generaciju igrača i da je Đorđević pravi čovek da ih vodi.
Rezultat u Kini je velika pouka za jednu fantastičnu generaciju. Meč protiv Argentine je dokaz da na velikim takmičenjima i kvalitetnija ekipa može da izgubi važan meč. Doživeli smo pad u dve utakmice i to je deo o kojem treba razmišljati da se u budućnosti ne ponavlja – ističe Paspalj.
Đorđevićevim dolaskom reprezentacija je na poslednjih pet velikih takmičenja osvojila tri srebrne medalje. Na Mundobasketu 2014. i OI dve godine kasnije od “orlova” je uspešnija bila reprezentacija SAD sastavljena oba puta od vodećih NBA igrača.

The post Paspalj: Nadam se da će Sale ostati selektor! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.