POSLEDNJI PLES: Šestorica veličanstvenih se OPRAŠTA od Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 10:57

POSLEDNJI PLES: Šestorica veličanstvenih se OPRAŠTA od Srbije!

Kraj blistave reprezentativne karijere.

Kako za sada stvari stoje, šestorica vaterpolista Srbije, članovi tima koji je u poslednjih 15 godina osvojio sve što može da se osvoji, zvanično će se oprostiti od reprezentacije.

Na utakmici protiv Italije na turniru "Srbija 2022" poslednji put za Srbiju će igrati Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović, osvajači dva uzastopna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << olimpijska zlata za Srbiju.

Legendarni asovi odigraće poslednju četvrtinu meča.

Zatim će, uz počasti kakve zaslužuju kao sportisti koji su među najboljima u istoriji Srbije, otići u "reprezentativnu penziju".

Spektakl na Dorćolu, na bazenu "Milan Gale Muškatirović", počinje u 21.00.

BONUS VIDEO: Pogledajte zavodljivi ples smerne srpske teniserke Nine Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.