PL fantazi - Izdali napadači!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL fantazi - Izdali napadači!

Kako ste prošli? Napadači se nisu proslavili, prevagu je pravila odbrana...

Da vidimo šta se sve dešavalo u poslednjem kolu fantazi PL.

Od golmana, sjajan je bio Valdes koji je sačuvao svoju mrežu na stadionu Arsenala.

Neočekivano, ali doneo je više od deset poena. Odličan i Kurtoa sa 8.4, jasno pogurala ga je veličanstvena pobeda Čelsija, Gomeš golman Votforda je dobro branio ali i imao sreće u Velsu protiv Svonsija, 9 poena.

Ljoris >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Boruc su zaradili po 7.6, njihovi timovi Bornmaut i Totenhem su igrali bez golova.

Od defanzivaca, Vinston Rejd je doneo pobedu Vest Hemu na Olimpijskom stadionu u Londonu protiv Sanderlenda, i nekom menadžeru više od 15 poena. Odlični su bili i Fuks koji je dao golčinu za Lester, svoj prvenac u Pl (14.3 poena).

Izdvajamo Košćelnog sa 11.4, dobri su bili Holebas, Aspilikueta, Beljerin, Markos Alonso, gol je opet dao Garet Mekoli u porazu VBA.

Rajan Šokros je bio zapažen u pobedi Stouka protiv Hala...

U veznom redu, Kabaj iz Palasa je u porazu dao gol, 14.2 poena, blizu je i Pedro koji je načeo Junajted, Matić je doneo blizu 13, odličan i Bolasi koji je dao gol za Everton.

Jasno, igrač kola je Šaćiri sa dva pogotka u pobedi Stouka, Švajcarac je doneo 20.8 poena, naš kapiten Paje, nije bio daleko sa 18...

U napadu Firmino koga smo imali u timu doneo je 10 poena, iznenađenje je start Ahmeda Muse za Lester, Nigerijac je postigao prvenac, ukupno 11.6 poena, Okazaki je takođe dao prvi gol u sezoni, 10.1 poen. Malo je napadača zablistalo, nisu bili baš inspirisani.

Novo viđenje je u četvrtak, pričamo o narednom kolu, u petak ćemo praviti tim.

Čekamo vas na fantasynova.rs.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.