Novak na raspolaganju srpskim olimpijcima!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak na raspolaganju srpskim olimpijcima!

Najbolji srpski sportista i prvi teniser sveta Novak Djoković odgovaraće danas srpskim olimpijcima, koji će mu postavljati pitanja putem video linka.

Njemu će na konferenciji za novinare pitanja postavljati proslavljeni srpski sportisti poput Sonje Petrović, Velimira Stjepanovića, Aleksandra Atanasijevića, Tadije Kačara i drugih.

Jedno od zanimljivijih pitanja postavio je veslač Miloš Vasić koji ga je pitao da li bi menjao zlatnu medalju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpijskim igrama u Tokiju za četiri grend slema.

Strelkinju Zoranu Arunović zanima kako održava nivo motivacije ako se uzme u obzir da je osvojio sve što je moglo da se osvoji.

Milica Starović ga je pitala ko ga inspiriše, Emir Bekrić koji mu je naredni korak, a Aleksandar Kukolj da li su postojali trenuci kada je sumnjao u svoj povratak i kako je to prevazišao.

Pitanja će još postavljati i Nevena Ignjatović, Dušan Domović Bulut, Dejan Tomašević, Ivana Maksimović i Martin Mačković.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.