Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majdov: Nedostaje mi jedna medalja

Sada imam skoro sve bitnije velike medalje, fali mi još samo jedna, nju čekam 2020. godine, poručio je Nemanja Majdov, najbolji srpski džudista, nakon što je osvojio srebro na Mediteranskim igrama.Aktuelni svjetski prvak iz Istočnog Sarajeva još jednom je podsjetio na glavni cilj karijere, a to je osvajanje odličja na narednim Ljetnim olimpijskim igrama u Tokiju.

Aktuelni svjetski prvak iz Istočnog Sarajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << još jednom je podsjetio na glavni cilj karijere, a to je osvajanje odličja na narednim Ljetnim olimpijskim igrama u Tokiju.

"Mediteranske igre u Španiji bile su potvrda moje dobre forme. Srebro sa mojih prvih Mediteranskih igara svakako je dobra vijest. Pobijedio sam Brazilca i Rusa, koji nastupaju pod zastavom Libana i Grčke. U finalu sam zaustavljen od Gruzijca koji radi za domaćine Špance uz veoma diskutabilne odluke sudija. Izvukao sam najbolje što sam mogao, zadovoljan sam i ovo je još jedna velika medalja u mojoj riznici. Najvažnije je da držim kontinuitet s rezultatima, a najbolje i najbitnije tek dolazi. Nadam se uz Božju pomoć 2020. godine na Olimpijskim igrama. To je jedina medalja koja mi nedostaje", istakao je Majdov.

Reprezentativac Srbije i član Crvene zvezde u riznici medalja, između ostalog, ima titulu vicešampiona sa Evropskog prvenstva, kao i srebro sa Olimpijade mladih.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.