Kvalifikacioni turnir za Rio u Srbiji? Da, moguće je...

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacioni turnir za Rio u Srbiji? Da, moguće je...

"Ali, trebalo bi da budemo realni i vidimo koje će se sve zemlje prijaviti", rekao je prvi čovek KSS-a Dragan Đilas

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Ðilas rekao je da razmišlja o organizaciji kvalifkacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Riju, ali da je u pitanju velika količina novca.

Kvalifikacioni turnir za OI igraće se od 5. do 11. jula naredne godine, a po šest timova biće svrstano u tri grupe u tri različite zemlje. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

"Stidljivo razmišljamo o organizaciji. Ali, trebalo bi da budemo realni i vidimo koje će se sve zemlje prijaviti. Kad pogledamo sve aspekte, velike su pare u pitanju. Mislim da ova ekipa zaslužuje da igra na Olimpijskim igrama i da će to moći da uradi bez obzira gde bude igrala na turniru", rekao je Ðilas novinarima u Lilu, a prenosi sajt Mondo.

KAKO DO RIJA: Tri turnira, 18 ekipa i samo tri vize za Brazil!

On je naglasio da je veoma ponosan na reprezentaciju zbog partija na prvenstvu Evrope, kao i da veruje da Srbija može do bronzane medalje u meču sa domaćinom Francuskom.

"Verujem da su Francuska i Srbija bili najbolji na ovom turniru, ali igraćemo za treće mesto. Ponosan sam na svih 12 momaka, borili su se za Srbiju, a jedan koš nas je sprečio da idemo u finale. Ostaje da uradimo sve da se vratimo sa medaljom. Biće teško, ali iskreno verujemo u naš tim", zaključio je Ðilas.

Utakmica za treće mesto na Evrobasketu između Francuske i Srbije na programu je u nedelju od 14 sati.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ðilas: Razmišljamo o ogranizaciji kvalifikacionog turnira

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2015

LIL - Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Ðilas rekao je da razmišlja o organizaciji kvalifkacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Riju, ali da je u pitanju velika količina novca...Kvalifikacioni turnir za OI igraće se od 5. do 11. jula naredne godine, a po šest timova biće...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.