Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJAK: Srbiji četiri finala na SP u Milanu

Kajakaške posade Srbije izborile su plasman u četiri A finala u olimpijskim disciplinama i tri B finala, prvog takmičarskog dana prvenstva sveta u Milanu.

Ubedljivom trkom na 200 metara u polufinalu dvosed u sastavu Nebojša GrujićMarko Novaković obezbedio je plasman u finale šampionata u kojem će braniti titulu osvojenu prošle godine u Moskvi, a pobedom u svojoj polufinalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trci mesto u A finalu obezbedili su i Marko Tomićević i Milenko Zorić u dvosedu na 1.000 metara.
Mesto u finalu obezbedile su i Milica Starović i Dalma Ružičić-Benedek u dvosedu na 500 metara, pošto su u svojoj polufinalnoj trci zauzele drugo mesto, dok se Dejan Pajić plasirao u A finale kajaka jednoseda 1.000 metara kao trećeplasirani.
U B finalu će veslati Strahinja Mladežić (kanu), Krasimira Stojčeva i Nikolina Mijušković (kanu dvoklek 200 metara) i Kristina Bedeč (jednosed, 500 metara).
The post KAJAK: Srbiji četiri finala na SP u Milanu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Srpskim kajakašima četiri finala na SP

Izvor: Press, 21.Avg.2015, 12:01

Kajakaške posade Srbije izborile su plasman u četiri A finala u olimpijskim disciplinama i tri B finala, prvog takmičarskog dana prvenstva sveta u Milanu. .         Ubedljivom trkom na 200 metara u polufinalu dvosed...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.