Umesto teretane, spremite kuću (Video)

Izvor: Dzungla.org, 27.Jan.2012, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto teretane, spremite kuću (Video)

Da je spremanje kuće olimpijska disciplina, Stivi Markovič bio bi sigurno prvak. On već 16 godina formu održava kućnim poslovima i vežbama prilagođenim svakom domu.

Stivi je rešio da ne mora da plaća članarine u teretanama jer bolji prostor za vežbu od svoje kuće neće naći. Dok pere prozore, Markovič radi čučnjeve, dok usisava, izvodi vežbe disanja, trčanje i vežbe za kukove, pa nije ni čudo da usisivač smatra najuniverzalnijom spravom za vežbanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> Markovič tvrdi da će mu se njegov režim jednog dana isplatiti jer bi na taj način mogla da se spreči gojaznost kod Amerikanaca.
Pogledajte kako izgleda Stivijev trening.

(Izvor: Naxi media)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.