Još pet godina za Felpsa

Izvor: Glas javnosti, 19.Feb.2010, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još pet godina za Felpsa

VANKUVER - Američki plivač Majkl Felps izjavio je danas da će se takmičiti do svoje 30. godine i da će se u narednom periodu posvetiti pripremama za Olimpijske igre 2012. u Londonu. Felps, koji je do sada osvojio 14 zlatnih medalja za SAD, istakao je da se neće takmičiti u osam disciplina na OI 2012.

- Rekao sam sebi da se neću takmičiti kada napunim 30 godina i neću - rekao je Felps novinarima u Vankuveru, gde je došao da navija za sportiste SAD.

Američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << plivač imaće 27 godina na OI u Londonu, kada očekuje da će zaokružiti karijeru, iako je već najuspešniji olimpijac svih vremena sa pet medalja više od bilo koga drugog. On je oborio rekord Marka Špica od sedam zlatnih medalja na jednim OI, 2008. u Pekingu.

Felps je započeo petodnevnu posetu Vankuveru, gledajući hokejaški meč u kome su SAD pobedile Norvešku sa 6:1. a već u ponedeljak nastavlja sa treninzima za najveće takmičenje ove godine - Panpacifički šampionat, gde će biti izabran tim SAD za naredno Svetsko prvenstvo 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.