Delfin na Nađinim leđima

Izvor: Blic, 10.Sep.2009, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delfin na Nađinim leđima

Plivačka šampionka iz Pančeva Nađa Higl svoj meteorski uspeh prognozirala je još pre godinu dana kada je na leđima istetovirala olimpijske krugove i delfina. Ta tetovaža se nazirala i dok je Nađa plivala trku u Rimu, ali ko je tada gledao u to! Mama Snežana za „Puls” kaže da se njena ćerka istetovirala prošle godine posle Olimpijade u Pekingu.



I dok smo krajem jula svi pričali o tetovaži koju je Dragan Higl, tata svetske prvakinje u plivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na 200 metara prsno, istetovirao na glavi, tetovaža Nađe Higl prošla je skoro nezapaženo.

- Obećao sam da će su se istetovirati i to sam uradio. Ovo je najbolji rezultat ne samo Srbije nego i nekadašnje Jugoslavije u plivanju. Nađa je prva stigla do titule svetskog šampiona na 200 metara - rekao je uzbuđeno tata Dragan. Naravno da je tatina bila originalna (na temenu je istetovirao ćerkino vreme od 2.21.62), ali i tatu na desnoj lopatici Nađe Higl je veoma interesantan.

Pet olimpijskih krugova, a ispod njih delfin.

- Mislim da svi plivači koji su učestvovali na Olimpijskim igrama imaju neku tetovažu te vrste, jer za sve je velika čast biti na tom takmičenju. I Nađi je to mnogo značilo, zato je odlučila da njena prva tetovaža bude simbol Olimpijade, pet krugova, ali i delfin, omiljena životinja - rekla je Nađina majka Snežana za „Puls”.

Iako za tetovaže važi pravilo da kada uradiš jednu, ne možeš da staneš, Snežana Higl tvrdi da Nađa ne planira nova tetoviranja.

Nađa je delfina istetovirala u Pekingu
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.