Žeželjev most još nije otvoren za pešake

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žeželjev most još nije otvoren za pešake

Žeželjev most trebalo bi da bude otvoren za pešake sredinom novembra prema najavi političara.

Lukovi mosta sa sremske i bačke strane spojeni su prošle nedelje, odnosno samo su navučeni na stub na sredini Dunava, a tek narednih dana će uslediti njegovo konačno spajanje.

Most još uvek nije bezbedan za prelaz pešaka, te se građani savetuju da ne pokušavaju da prelaze sa jedne na drugu stranu grada, čak i ako uspeju da preskoče ogradu gradilišta i nekako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se popnu na konstrukciju. Pri tome radnici su na gradilištu, i trebalo bi da spreče svakog kome takva ideja padne na pamet. Naime, pojedini mediji su objavili da je most otvoren za pešake, što nije tačno.

Železnički saobraćaj trebalo bi da bude u funkciji eventualno na proleće, kad se pčekuje da će most biti u punoj funkciji, poručio je pokrajinski premijer Igor Mirović. On je, u društvu ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović i šefa delegacije EU u Srbiji Sema Fabricija, obišao radove na Žeželjevom mostu i svi zajedno su simbolično prošetali njegovom dužinom. To, međutim, ne znači da je most otvoren za pešake.

Detaljnije čitajte OVDE.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.