Izvor: 021info.rs, 07.Apr.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeleno i zdravo na našoj trpezi

U našoj zemlji pojam organske hrane se pojavio pre nekoliko godina i od tada do danas većina ga nije pravilno shvatila. Mnogi od nas još uvek organsku iliti zdravu hranu, proizvedenu na biološki zdrav način, smatraju nekakvim trendom, novotarijom kakvom. Ali, ona je sve samo nije nova. To je hrana kakvu su jele naše bake i deke, ili prabake i pradeke. Hrana koja se proizvodi da ima ukus, da ima miris, da nas leči i hrani. A ne hrana koja se proizvodi samo radi profita, da bi je svake godine bilo sve više i više i, naravno, sa što manje gubitaka. To je hrana bez pesticida, veštačkih đubriva, hrana koja nije GMO.   Koliko puta ste se, nalazeći se u nabavci, u hipermarketima, prodavnicama zdrave hrane ili pijacama zapitali koliko je to zapravo zdrava hrana? Neki od vas sigurno svaki put, i svaki put ste, verovatno, ostali bez...

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Sećate li se čuvenog Kovača koji je NASMEJAO CELU SRBIJU? Evo gde je sad, čime se bavi i KAKO IZGLEDA (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Apr.2019, 10:33

Kada se pojavio na Jutjubu 2007, tada šegrt kovača Dragan Petrović Gera iz Svetlića nije ni slutio kakvu popularnost će dobiti. I danas, posle 12 godina prepričava se snimak koji ga je učinio poznatim u našoj zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.