Izvor: Luftika.rs, 26.Jul.2021, 16:17

Zbog jednog čoveka više od pola ekipe RTS-a zavrišilo u karantinu

Novinarska ekipa Javnog servisa doživela peh na Olimpijadi u Tokiju. Naime, više od pola novinarske ekipe koja je otputovala da izveštava sa Olimpijade smeštena je u karantin zbog jednog stranog novinara koji je putovao sa njima 19. jula a ispostavilo se da je bio zaražen.
-Većinu mojih kolega od sutra nećete gledati u direktnim uključenjima iz Tokija zbog nepoznate osobe koja je sedela blizu njih na letu između Frankfurta i Tokija 19. jula. Ne znamo ko je ta osoba, znamo samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je sedela u njihovoj blizini i da moraju u karantin“, saopštio je novinar Predrag Milinković u uključenju u Dnevnik RTS, preneo je portal Nova.rs.
Kako je on naveo, novinari RTS-a su u karantinu gde čekaju PCR test i nadaju se dobrim vestima.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by RTS Predstavlja (@rts_predstavlja)


-Svi su vakcinisani i nalaze se među 33 putnika u karantinu, svi su se pridržavali pravila. Ekipa kojoj je omogućeno da nastavi da radi to će i činiti, samo sa smanjenim kapacitetima i uz podršku kolega u Beogradu. Verujem da će svi biti negativni, kao što je bilo i do danas – rekao je Milinković.
Iz Javnog servisa poručuju da su svi članovi delegacije RTS vakcinisani pre odlaska u Japan, kao i da su sva četiri puta bili negativni na testiranjima po dolasku u Tokio.
RTS  vaše pravo da znate sve! Pa i da je Tito bio JosiF, a ne Josip

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.