Završeno leto, od sutra zahlađenje

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno leto, od sutra zahlađenje

Sutra naoblačenje i osveženje, posle podne sa pljuskovima i grmljavinom.

Moguće su i kratkotrajne grmljavinske nepogode, a uveče i tokom noći očekuje se više padavina. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, povremeno i jak.

Jutarnja temperatura 20°C, maksimalna dnevna 24°C, a do večeri pad temperature na 18°C.

U ponedeljak oblačno i osetno svežije sa pljuskovima. Više padavina očekuje se u južnim, centralnim i istočnim predelima. Na severu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i zapadu postepeni prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju.

U utorak pretežno sunčano i toplije. U sredu, nakon svežeg i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplo, temperatura od 25 do 29°C, a tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak promenljivo oblačno i svežije, uz uslove za kišu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sutra kiša i naglo zahlađenje

Izvor: Cafe.ba, 19.Sep.2015

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje naglo zahlađenje uz jaku kišu i dnevnu temperaturu od 15 do 23 stepena Celzijusova...Noćas će jača kiša zahvatiti zapadne predjele i već do jutra će se proširiti preko sjevera i djelimično do južnih predjela, saopšteno je...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.