Izvor: Luftika.rs, 15.Maj.2021, 13:36

Zaposlite se na Bahamima i predahnite od blagostanja u Srbiji

Treba vam predah? Smučio vam se posao, jednolični život, a možda jednostavno trebate korenitu promenu. Slučajno posedujete američko državljanstvo? Možda je ovo baš ono što vam treba. Posao na rajskom ostrvu za jednu solidnu novčanu naknadu. Nije baš kao srpska prosečna plata, ali može da se preživi.
Bogata porodica iz Sjedinjenih Američkih država, sa Floride, traži par koji će voditi njihovo domaćinstvo na privatnom ostrvu na Bahamima.
Njima je potreban par sa iskustvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji bi, pored imanja na Bahamima, vodio i održavao njihovo imanje u Naplesu na Floridi. Troškove putovanje iz jedne rezidencije u drugu pokriva porodica koja će ih angažovati.
Par koji dobije ovaj posao imaće godišnju platu od 120.000 dolara, plaćen smeštaj i puno zdravstveno osiguranje. Posao podrazumeva održavanje četiri kuće na privatnom ostrvu i imanje na Floridi pa je neophodno američko državljanstvo, prenosi DDL.
Zaposleni će biti angažovani samo tokom radne nedelje pa će imati dovoljno vremena da istražuju i uživaju na bahamskom suncu i pesku.
Šefica agencije za zapošljavanje „Polo&Tvid“, Lusi Čelendžer, kaže da je ovo jedinstvena prilika:
 Toliko je dobra prilika da su nam klijenti u šali rekli da bi se i oni sami prijavili za tu poziciju – rekla je Lusi.
Čim je oglas objavljen, agencija je zatrpana zahtevima onih koji su se javili preko veb stranice. Za sada još nije sastavljena lista potencijalnih kandidata.
Snimci okeana iz ugla morske kornjače osvojili su društvene mreže i leče dušu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.