Zadržavanja 20 minuta, oprez zbog magle i poledice

Izvor: Radio 021, 11.Dec.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadržavanja 20 minuta, oprez zbog magle i poledice

Vidljivost na pojedinim putnim deonicama u Srbiji smanjena je zbog sumaglice i magle, a vozače očekuju i mokri kolovozi, što predstavlja opasnost u vožnji.

Na zrenjaninskom, obrenovačkom i pančevačkom putu, u kasnijim popodnevnim i večernjim satima moguće je formiranje kolona vozila uz usporenu vožnju, navode u Auto-moto savezu Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, vozila se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 15 do 20 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Zbog izvođenja građevinskih radova, saobraćaj je potpuno obustavljen na deonici Ub - Radljevo, kod naseljenog mesta Stublenica, te se koriste alternativni putni pravci. Radovi se izvode i na sanaciji klizišta na deonici Kosjerić - Požega, pa će se do 31. decembra svakog dana od sedam do 15 saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Saobraćaj će do sutra zbog radova na asfaltiranju biti obustavljen na deonici Topola - Bućin grob, u periodu od devet do 17 časova.

Zbog oštećenja mosta, obustavljen je saobraćaj na deonici Mojković-Krupanj.

Obustava saobraćaja na snazi je i na deonici Ub - Koceljeva zbog radova na sanaciji klizišta, a vozila se preusmeravaju na alternativne putne pravce.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vozite oprezno: Smanjena vidljivost zbog sumaglice i magle

Izvor: Blic, 11.Dec.2016

Vidljivost na pojedinim putnim deonicama u Srbiji smanjena je zbog sumaglice i magle a očekuju se i mokri kolovozi tokom dana...Na zrenjaninskom, obrenovačkom i pančevačkom putu, u kasnijim popodnevnim i večernjim satima moguće je formiranje kolona vozila uz usporenu vožnju, navodi se u saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.