Žabalj: Poljoprivrednici na sajmu u Veroni

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žabalj: Poljoprivrednici na sajmu u Veroni

Već sedmu godinu za redom, opština Žabalj u saradnji sa Fondom za razvoj poljoprivrede opštine Žabalj organizuje posete poljoprivrednim sajmovima u Evropi.

Danas će stotinak poljoprivrednika iz ove opštine krenuti put Italije, odnosno Verone.

Prethodnih godina poljoprivrednici su imali priliku da posete dosta gradova, a neko od njih su Verona, Beč, Pariz, Istanbul i Berlin.

Ove godine, poljoprivrednici i Žabaljci bliski ovoj privrednoj grani će posetiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sajam u Veroni, a opština Žabalj snosi sve troškove boravka poljoprivrednika u Italiji.

Polazak je zakazan danas u 22 časa sa platoa ispred  opštine Žabalj,  a povratak je planiran u nedelju u kasnim večernjim satima.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.