Za zamenu sijalica Grad daje 60 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 17.Feb.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za zamenu sijalica Grad daje 60 miliona dinara

Lokalna vlast će iz budžeta grada ove godine izdvojiti 60 miliona dinara za zamenu sijalica javne rasvete na novosadskim ulicama.

Kako se navodi u programu održavanja javne rasvete, posao održavanja obavlja JKP "Stan", po unapred određenom rasporedu. Predviđeno je da se zamena neispravnih sijalica obavlja po kvartovima dva puta godišnje. Dodaje se da, u slučaju nepredviđenih okolnosti koje bi mogle da dovedu do ugrožavanja bezbednosti, plan može da se promeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
"Stan" će raditi i na Programu sistemske zamene rasvete i tako će pojedini celi kvartovi, neki mostovi, kao i još 26 ulica, dobiti novu rasvetu.

Kada je vaš deo grada na rasporedu za zamenu neispravnih sijalica ili da li je na spisku onih koji će dobiti novu rasvetu možete pogledati u sledećim dokumentima:

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.