Za puteve i odvodnjavanje pola milijarde dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za puteve i odvodnjavanje pola milijarde dinara

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas 500 miliona dinara za uređenje atarskih puteva i odvodnjavanje u 170 mesnih zajednica u Vojvodini, saopštila je informativna agencija "Agropres".

Te mesne zajednice dobile su sredstva za uređenje atarskih puteva, a posebnih 148 ugovora odnosi se i na uređenje odvodnjavanja - kanalske mreže vezane za poboljšanje kvaliteta poljoprivrednog zemljišta.

Pokrajinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sekretar za poljoprivredu Daniel Petrović kazao je tom prilikom da iduće godine očekuje veće angažovanje opština na poslovima komasacije, a mesnih zajednica na uređenju puteva.

"Naš sekretarijat vidi obavezu da se prilazni putevi iz polja urede za otresišta, što je uslov za poboljšanje bezbednosti saobraćaja, ali postoji potreba za učešće i drugih investitora", kazao je Petrović.

On je poručio mesnim zajednicama da će u 2010. godini prednost u korišćenju novca za puteve imati sela koja planiraju postavljanje kamene podloge i otresišta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.