Izvor: Danas, 21.Mar.2010, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za mirniji san Novosađana

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove Novi Sad podržava inicijativu Saveta za javni red i mir i bezbednost Skupštine grada Novog Sada da se promeni propisano vreme za rad noćnih klubova sa dosadašnjeg od 22 do tri sata na vreme od 20 do jedan sat iza ponoći, kao i inicijativu koja je takođe u skladu sa svim evropskim metropolama, da se obavljanje delatnosti noćnog kluba izmesti izvan zone stanovanja, osim ukoliko vlasnici ne pribave pismenu saglasnost stanara u neposrednoj blizini objekta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SPO: Izmeniti radno vreme noćnih klubova u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2010, 14:47

NOVI SAD - Gradski odbor Srpskog pokreta obnove Novog Sada podržava inicijativu gradskog Saveta za javni red, mir i bezbednost u kojoj se traži skraćenje rada noćnih klubova sa dosadašjnih 3 sata na 1 sat iza ponoći...Na konferenciji za novinare rečeno je da Novosađani ne smeju da trpe zbog,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.