Izvor: Luftika.rs, 23.Apr.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dobar izgled potrebno vam je samo 15 minuta

Ukoliko stalno tražite izgovor da krenete u teretanu pravdajući to manjkom vremena, obradovaće vas ova vest. Naime, nova studija koje je objavljna u Evropskim novinama primenjene psihologije pokazala je da je 15 minuta treninga jednako podstaklo metabolizam učesnika kao 35 minuta vežbanja.
Druga studija pokazala je da su žene, koje su morale da se obavežu na trening od 15 minuta, imale veće šanse da ga u toku dana zaista i obave, piše Index.
Ovaj brzi program vežbanja uključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << petnaestominutnu fizičku aktivnost do šest puta nedeljno. Osim što pomaže u skidanju suvišnih kilograma, pomoći će vam da se rešite stresa, da bolje spavate, pa čak i smanjite opasnost od pojave raka i dijabetesa.

Vlasnica najbolje fitnes zadnjice otkriva tajnu svog izgleda

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dovoljno je samo 15 minuta vežbanja za fit izgled

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018, 00:30

Da li ste znali da ne morate da trenirate ni sat vremena, ni pola sata, da biste izgubili višak kilograma i doveli telo u savršenu formu?..Studija objavljena u Evropskim novinama primenjene psihologije pokazala je da je 15 minuta treninga jednako podstaklo metabolizam učesnika kao 35 minuta vežbanja...Druga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.