Za Stefana prikupljeno 122.000 dinara pomoći

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Stefana prikupljeno 122.000 dinara pomoći

Za pomoć četvorodogišnjem Stefanu Opačiću juče je na Štrandu prikupljeno 122.350 dinara u okviru četvrte po redu humanitarne akcije "Humani ponedeljak".

Stefan boluje od 16 teških bolesti (cerebralne paralize, teške mentalne zaostalosti, veoma teškog oblika astme, itd.), a novac će poslužiti njegovoj majci za pokrivanje troškova dodatne nege, lekova i specijalne ishrane.

Ona je samohrana i nezaposlena, država pokriva jedan deo troškova Stefanovog lečenja, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je potrebno još oko 25.000 dinara mesečno.

Građani koji juče iz bilo kog razloga nisu uspeli da dođu na Štrand i priključe se akciji, imaće mogućnost da to učine do nedelje 24. avgusta, jer će kutije za prikupljanje pomoći tokom cele sedmice biti postavljene pored sva tri ulaza na plažu. Ulaznice će se naplaćivati, sem ponedeljkom, ali će kutije za prikupljanje pomoći od sada biti postavljene tokom cele nedelje.

Podsetimo, akcija "Humani ponedeljak" traje već četiri nedelje, a trajaće do završetka kupališne sezone na Štrandu. Prva dva ponedeljka za malu Teodoru Škrivanj sakupljeno je ukupno 83.000 dinara, dok je za Natašu Ilić sakupljeno više od 304.000 dinara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.