Vulin kandidat za ministra odbrane

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin kandidat za ministra odbrane

Dosadašnji ministar za rad Aleksandar Vulin najozbiljniji je kandidat za mesto ministra odbrane.

Iako još nisu počeli razgovori o preraspodeli pozicija u novoj Vladi Srbije, Blic piše da se "neke stvari ipak donekle znaju", poput Vulina koji je i pre izbora bio jedno od najizvesnijih rešenja za ovo mesto.

I drugi političari su zainteresovani za poziciju ministra odbrane, poput lidera SPS-a Ivice Dačića, koji bi takođe želeo da vodi vojsku. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << još uvek nije poznato da li će socijalisti biti koalicioni partneri naprednjaka i u novoj vladi niti da li će Aleksandar Vučić prepustiti mesto ministra odbrane i policije ljudima van svoje stranke i liste.

Inače, i sadašnji ministar Zoran Đorđević koji je na tom mestu nasledio Bratislava Gašića, takođe pretenduje na ovu funkciju. Ipak, iako nije napravio nijedan gaf koji bi štetio vladajućoj stranci, nije viđen kao rešenje na duže staze za ovu funkciju.

Autor: Blic/foto: Tanjug (Zoran Živković)

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OTKRIVAMO Vulinu odbrana, Dačić i Đorđević čuče u zasedi

Izvor: Blic, 29.Apr.2016

Dosadašnji ministar za rad Aleksandar Vulin zasad slovi kao najozbiljniji kandidat za ministra odbrane u novoj vladi...Ovo je “Blicu” potvrđeno iz više nezvaničnih izvora bliskih lideru SNS -a Aleksandru Vučiću...- Vučić nije još uvek vodio nikakve razgovore o kadrovskim rešenjima u Vladi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.