Izvor: Radio 021, 16.Dec.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Brnabić krajem decembra predstavljaju "plan za budućnost"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će 28. decembra sa premijerkom Anom Brnabić i ministrima izložiti program "Srbija 2025".

Posle otvaranja multimedijalne izložbe "Srbija 2019 – godina infrastrukture", Vučić je novinarima rekao da će to biti plan za budućnost.

"Plan za budućnost kojim ćete se dodatno ponositi", poručio je Vučić i naglasio da je vidljivo koliko je Srbija napredovala.

Zahvalio je svima koji su, uprkos svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << hajkama i harangama, podržavali posvećenost u radu.

"Bez njih ne bismo mogli pola onoga da uradimo što smo danas uradili", dodao je Vučić.

Najavio je da će za dva dana otvoriti deonicu auto-puta Obrenovac-Surčin, a 26. decembra novih 27 kilometara Ipsilon kraka Koridora 10 prema Kelebiji i mađarskoj granici. Ukazao je i da radnici iz Kine, koji su angažovani na infrastrukturnim projektima u Srbiji, rade odlično i da su sagradili fantastičan most preko Save i Kolubare, koji će biti otvoren u sredu.

"Dođite prekosutra da obiđete taj veličanstveni most. To je preko vode sve vreme, preko Save i Kolubare, dve reke su premošćene", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara da li je kvalitet puteva koji rade Kinezi jednakog kvaliteta kao putevi koje rade Evropljani.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.