Vrbas: Sutra počinje Drugi kup nacija u boksu

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrbas: Sutra počinje Drugi kup nacija u boksu

U Vrbasu se od 16. do 19. avgusta održava drugi po redu međunarodni turnir u boksu za juniore i juniorke pod nazivom "Drugi kup nacija".

Za takmičenja je prijavljeno 216 juniora i juniorki iz 26 zemalja sa četiri kontinenta.

- Naša ideja je da u naredna četiri dana čitav grad živi za boks, da napunimo salu, da navijamo i bodrimo naše reprezentativce. U Vrbas će pristići 400 boksera i sportskih radnika sa svih strana sveta, što je dobra prilika i za jačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << turističkih i ekonomskih potencijala - kazao je direktor BK "Čarnok" Željko Žmukić.

Svi mečevi se održavaju u Velikoj sali Centra za fizičku kulturu "Drago Jovović". Svečana ceremonija otvaranja je u četvrtak 16. avgusta u 15h, nakon čega kreću eliminacione borbe.

Četvrtfinala su u petak od 13:30 i 18h, polufinala u subotu od 13:30 i 16h, dok su finalne borbe na programu u nedelju od 14 časova.

Domaćin turnira je lokalni bokserski klub "Čarnok", najbolji klub u Srbiji u ženskoj konkurenciji. Podršku organizaciji dali su Bokserski savez Srbije i opština Vrbas.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.