Vrbas: Pijani vozač povredio policajce na dužnosti

Izvor: Blic, 02.Avg.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrbas: Pijani vozač povredio policajce na dužnosti

Protiv Marinka N. (28) iz Vrbasa biće podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan policajac teško povređen a dvojica su zadobila lakše povrede, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

Marinko N. je u subotu u Vrbasu, vozeći automobil "golf 2" neprilagođenom brzinom i pod uticajem alkohola, naleteo na policajce koji su stajali pored službenog vozila i tom prilikom je Milenko Vuković (37) teško povređen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok su Marko Lučić i Goran Ivanović zadobili lakše povrede.

"Golf" je zatim udario i u policijski automobil zaustavljen na desnoj kolovoznoj traci, na kojem su bili uključeni četiri migavca i rotaciono svetlo, precizirano je u saopštenju.

U trenutku te saobraćajnog udesa policajci su privodili Mirka V. (37) iz Lovćenca, osumnjičenog da je, takođe u vidno alkoholisanom stanju, narušavao javni red i mir i ometao ovlašćena službena lica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.