Izvor: Radio 021, 22.Jan.2020, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša u polufinalu Kupa protiv Niša, može li da prebrodi krizu?

Odbojkaše Vojvodine očekuje teško i važno gostovanje u Nišu, gde će danas odigrati polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.

Voša proteklih nedelja ima veoma promenljive rezultate, kako u Kupu, tako i u Superligi. U Kupu se do polufinala "provukla" zahvaljujući boljoj poen razlici, ali ih je onda za vikend dočekao hladan tuš, pošto ih je Partizan savladao na Spensu prilično ubedljivo.

Novosađani su u Nišu gostovali krajem decembra i tada su u neizvesnoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izgubili sa 3:2. Da Nišlije imaju kontinuitet dobrih partija pokazuje njihova pozicija na tabeli Superlige, gde se nalaze odmah iz Vojvodine. Ipak, poznato je da je Kup drugačije takmičenje, a naruku crveno-belima ide to što se revanš igra u Novom Sadu.

"Pokazali su do sada zavidan kvalitet, očekujem da će opet biti motivisani i da će učiniti sve da naprave prednost u prvoj utakmici. Opet, isto tako očekujem da mi imamo pravu reakciju na poraz od Partizana. Imamo dosta mečeva, ritam igranja i putovanja je naporan, ali smo imali priliku i da se rehabilitujemo, povratimo i sada treba da se vratimo u ritam koji smo imali na početku, te uđemo u seriju dobrih partija", poručuje sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić kaže da je predstojeći meč za Vojvodinu jedan od prioriteta, te da na susret u Nišu treba da se gleda kao na jedinu utakmicu koja će biti odigrana, a ne da se čeka revanš u Novom Sadu.

"Verujem u moje igrače, pokazali su karakter i u teškim situacijama, kada smo bili i otpisani. Svesni smo da smo odigrali protiv Partizana najslabiju utakmicu, ali važno je ostvariti prioritete. U velikom broju utakmica teško je držati kontinutet. Na kraju će važno biti šta smo uradili i osvojili, a ne kako smo igrali pojedinačno svaku utakmicu. Na pola smo puta, do sada smo sve ostvarili i verujem da ćemo izgurati do kraja", dodaje Gavrančić.

Utakmica između Vojvodine i Niša igra se u 17 časova, a revanš je 5. februara u Novom Sadu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.