Vojvođansko odeljenje za vanredne situacije položilo test

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođansko odeljenje za vanredne situacije položilo test

NOVI SAD - U Izvršnom veću Vojvodine predstavljeni su juče rezultati spasilačkog tima Evroregiona Dunav-Kriš-Moriš-Tisa, koji čini po 10 spasilaca u vanrednim situacijama iz Srbije, Mađarske i Rumunije.

Učestvujući na vežbi održanoj od 10. do 14. maja u Mađarskoj, zajednički tim je pokazao veliku spretnost u spašavanju u vanrednim situacijama. Spasilački tim iz Srbije čine pripadnici vojvođanskog odeljenjaza vanredne situacije pri Ministarstvu za odbranu, a njihovo učešće podržao je pokrajinski sekretarijat za regionalnu i međunarodnu saradnju.

Izveštava novinarka Radio Novog Sada Nevena Vrtulek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.