Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020, 17:16

Vojvođanski jug: Gradski derbi u Novom Sadu, Jedinstvo za vratom Slobodi

Završeno je i 16. kolo Vojvođanske lige jug, koje je donelo nekoliko zanimljivih utakmica.

Gradski derbi igrali su Novi Sad i Crvena zvezda sa Najlona. Momci sa Klise su išli na Detelinaru kod starog rivala, a kao pobednici su izašli "kanarinci", koji su slavili sa 3:2, iako je prva do prednosti stigla Crvena zvezda.

Do pobede Novi Sad su predvodili Pekić i Ignjić, uz pomoć Dokić koji je postigao autogol. Na drugoj strani, Tubić i Marić su tresli mrežu za Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zvezdu.

Indeks igra ove sezone promenljivo, ima odličnih partija, ali i kikseva. U prvom poluvremenu stigao je Indeks do prednosti od 2:0 golovima Medića i Klajića. Napadač Indeksa Klajić je još jednom zatresao mrežu u ovom susretu, postavljajući konačan rezultat na 3:0.

Rumenčani su došli na samo jedan bod zaostatka u odnosu na prvoplasirani Hajduk iz Divoša. Minulog vikenda išli su Donji Tovarnik, gde ih je čekala Sloboda. Domaćine su načeli Rumenčani u 34. minutu, preko golgetera Veselinovića. Poručuju u Jedinstvu kako "Glišić Luka nije stara kuka", pa je golman gostiju "hipnotisao" igrača Dragojevića , koji je promašio penal.

Tepić je u 70. minutu povisio rezultat na 2:0 i time rešio meč i nova tri boda za Rumenčane.

Prvoplasirani Hajduk iz Divoša išao je na gostovanje nižerangiranoj Budućnosti iz Salaša Noćajskog. Iako se očekivalo da će gosti lako upisati tri boda, prvo poluvremeno završeno je mirovanjem mreža. Otpor ekipe iz Salaša Noćajskoj probijen je u 80. minutu preko Cvijića, a Živković je u finišu povisio na 2:0. Simovljević je u 91. minutu pogodio za 2:1, što je rezultat kojim se okončao susret dva tima.

U ostalim utakmicama igrali su: Mladost - Sremac Vojka 4:1, Cement - Sloga 0:0, Radnički - Borac 0:1, Podunavac - Podrinje 2:1, Jadran - Sloga 0:1.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.