Vojvodina ubedljiva protiv Inđije

Izvor: B92, 27.Mar.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ubedljiva protiv Inđije

Fudbaleri Vojvodine odigrili su drugu prijateljsku utakmicu za vreme pauze u Jelen super ligi zbog utakmica reprezentacija.

Posle poraza od ruskog Fakela ekipa iz Novog Sada savladala je Indjiju rezultatom 3:0, a golove su postigli Katai, Jao i Stevanović.

Trener Vojvodine Zoran Milinković nije mogao da računa na članove reprezentativnih selekcija Srbije Brkića, Ilića, Medojevića i Mitoševića, kao ni na trojicu povređenih fudbalera Oumarua, Merbešvilija i Novakovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Novosađani su poveli u 22. minutu golom Kataia koji je savladao Poleksića posle odličnog dodavanja Jaoa. U 33. minutu posle odličnog prodora po levoj strani Lazetić asistira Jaou koji glavom postiže gol.

Konačan rezultat u Inđiji postavio je Stevanović takođe udarcem glavom, posle odličnog centaršuta Biblije iz kornera.

Vojvodina će do prvenstvene utakmice sa Metalcem u Kragujevcu odigrati još jedan prijatečjski meč.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina održala čas Inđiji

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Mar.2011

Inđija – Vojvodina 0:3 (0:2) .  Gradski stadion u Inđiji. Gledalaca: 300. Sudija: Petar Radojčić (Inđija). Strelci: Katai u 22, Jao u 33. i Stevanović u 68.minutu.. INĐIJA: Poleksić, Novaković, Joksimović, Jakšić, Tanasijević, Kostić, Vučetić, Slović, Dimitrov, Dubajić, Bubalo. Igrali...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Vojvodina pobedila u Inđiji

Izvor: NaDlanu.com, 28.Mar.2011, 12:39

BEOGRAD, 27. marta 2011. (Beta) - Fudbaleri Vojvodine pobedili su kao gost Inđiju sa 3:0 u prijateljskoj utakmici.Strelci za novosadski klub bili su Aleksandar Katai u 22, Jao Antvi u 33. i Miroslav Stevanović u 68. minutu. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.