Vojvodina u finalu plej-ofa Superlige

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u finalu plej-ofa Superlige

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Novi Pazar u četvrtoj utakmici polufinala plej-ofa sa 3:0 po setovima, čime su se plasirali u finale Superlige.

Novosađani su današnjom pobedom obezbedili finale gde će čekati boljeg iz duela Partizan - Crvena zvezda, a dobili su ukupnim rezultatom od 3:1 po mečevima.

Dva puta su crbeno-beli slavili kao domaćini, a u Pazaru su ostvarili poraz i odlučujuću pobedu.

Ekipa Strahinje Kozića je uspela da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posle poraza u prošloj utakmici dobro pripremi za današnji okršaj, pa je rutinski zakazala finale.

Već u prvom setu, koji je Vojvodina dobila sa 25:17, bilo je jasno da će ovaj meč ići u jednom pravcu. Motivisani su bili crveno-beli, napad je odlično funkcionisao, a prijem je bio na sasvim zadovoljavajućem nivou. To se videlu i u drugom delu igre koji su gosti dobili sa 25:18. Jasno je bilo domaćim igračima da će teško da se vrate u ovaj meč, što govori i treći set koji je Vojvodina dobila sa 25:19.

Ekipu su predvodili Marko Nikolić sa 16 i Aleksandar Minić sa 10 poena. Zanimljivo je da je Kozić danas rotirao samo osam igrača, a besprekornu partiju pružio je Borislav Petrović kome je prijem bio neverovatnih 100% uspešnosti.

Vojvodina sada čeka boljeg iz duela Partizan - Crvena zvezda, a beogradski crveno-beli vode sa 2:1 u partijama, dok je četvrti meč na programu sutra.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Vojvodine u finalu plej-ofa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2016

Odbojkaši Vojvodine plasirali su se u finale plej-ofa Superlige, pošto su večeras u četvrtoj utakmici polufinala pobedili domaću ekipu Novog Pazara sa 3:0 (25:17, 25:18, 25:19)...Utakmicu u dvorani Pendik posmatralo je oko 700 gledalaca, a trajala je 68 minuta...Novosađane, koji su polufinalnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.